вафельна крихта і драже

Вафельна крихта і драже використовуються для декорування морозива і кондитерських виробів, а також для додавання всередину продукту

Вафельна крихта глазурується різними шоколадними масами, замінниками шоколаду на основі еквіваленту какао-масла, кондитерськими глазурями.

Драже - глазуровані зернові кульки, шматочки горіхів, сухофруктів, покриті різноманітними кондиторськими глазурями або шоколадними масами, також може використовуватись замінник шоколаду на основі еквіваленту какао-масла.

Для виробництва драже можна використовувати основи різних розмірів і форм.

Після глазурування на драже наносяться кондитерські глазуруючі агенти, які запобігають злипанню та надають продукту привабливого блиску.

Використання
  • роздрібні продажі
  • промислові закупки виробниками морозива
  • ресторани та бістро

Горіхи в шоколаді